Juhlateltta vuokraus ja kalustevuokraus – juhliin, häihin ja tapahtumiin.

Useita erilaisia juhlatelttoja. Vuokraa samalla myös kalusteet – pöydät ja tuolit.

Juhlateltta vuokraus ja kaluste vuokraus Helsinki (pääkaupunkiseutu) ja Tampere.

HUOM. Emme vuokraa tällä hetkellä yksittäisiä telttoja tai kalusteita Tampereella. Useamman teltan/kalusteiden tarpeissa, laita tarjouspyyntö myynti@happybeavers.fi

Voit vuokrata pelkän juhlakatoksen tai katoksen sekä seinäpaketin. Seinäpaketti sisältää seinät (mustat) pop-up teltan kaikille sivuille (3 kpl umpiseiniä, 2 kpl ikkunaseiniä ja 1 kpl oviseiniä). Seinäpaketin hinta on 39 €.

Voit noutaa itse tai tilata kuljetuksen sekä kasauksen. Pikateltat ovat helppo kasata myös itse. Kuljetushinnat alkaen 89 €. Katso tarkemmat hinnat tuotteelta.

Tällä hetkellä verkkokauppamme ei tue kalustevuokrauksia, joten kyselyt ja tilaukset sähköpostilla myynti@happybeavers.fi. Laitathan kyselyyn seuraavat asiat:

 • Kaupunki ja toimitusosoite
 • Tarvittavien pöytien ja tuolien määrä
 • Päivämäärä
 • Noudatko itse vai tarvitsetko kuljetuksen. Ks. alla kuljetushinnat.
 • Kuljetuspalvelu. (Kuljetushinta sisältää sekä tuonnin että noudon. Matka on yhden suunnan matka valitulta toimipisteeltä. Esimerkiksi jos toimipisteeltämme on matkaa vuokrapaikkaan 26 km, hinta on tällöin 119 €.)
  • 89 € (0-20 km)
  • 119 € (20-40 km)
  • 149 € (40-60 km)
  • 119€ (Helsingin keskusta, päärautatieasema +5km säde)

Kuljetushinta sisältää sekä tuonnin että noudon (ei sis. kasausta tai purkua)

Toimitusmaksu sisältää toimituksen ja noudon arkisin 08.00 – 17.00 ja lauantaisin 09.00 – 16.00. Muutoin lauantai ja sunnuntai tilaukset noudetaan maanantaina. Tarve muina aikoina toimitukselle ja/tai noudolle olkaa yhteydessä myynti@happybeavers.fi.

Esimerkkejä: Tilaus lauantaille -> toimitus perjantaina tai lauantaina, riippuen vallitsevan toimitusten määrästä. Nouto lauantaina viimeistään 16.00 tai maanantaina. Tilaus sunnuntaille -> Toimitus joko perjantaina tai lauantaina, riippuen vallitsevan toimitusten määrästä ja nouto maanantaina.

Pystytysohje

» Näytä ohjeet


1. Asettakaa teltta keskelle aluetta johon aiotte sen pystyttää. Tarttukaa teltan jalkoihin ja nostakaa teltta ilmaan. Astukaa taaksepäin ja levittäkää samalla telttaa käsillänne.
2. Levittäkää kattokangas rungon päälle. Asettakaa kattokankaan kulmissa olevat tarrat kohdalleen rungon kulmissa olevien tarrojen kanssa.
3. Tarttukaa teltan haitarirakenteeseen vastakkaisilta puolilta. Nostakaa teltta ylös ja astukaa taaksepäin kunnes teltta on kokonaan auennut. Varo ettet jätä sormia aukeavien rakenteiden väliin.
(3b. 3×4,5m tai suurempaa telttaa pystytettäessä menkää teltan päätyihin. Kun teltta on lähes kokonaan auennut, nostakaa telttaa runkorakenteen keskeltä ilmaan, ravistakaa ja teltta avautuu lähes kokonaan.)
4. Työnnä kulmien liukumekanismit ylös kunnes lukitustapit napsahtavat niille tarkoitettuihin koloihin. Voit myös astua teltan jalan alaosan päälle ja nostaa mekanismin kahdella kädellä.
5. Vetäkää jalkojen sisällä olevat pidennykset alas, kunnes lukitustapit napsahtavat paikoilleen jaloissa oleviin koloihin. Mikäli lukitustappi ei heti napsahda kohdalleen, nosta lukitustappia sormellasi.
6. Nostakaa teltta haluttuun korkeuteen käyttämällä säätelykoloja jalkojen alaosassa. Kiinnitä teltta maahan maapiikeillä ja naruilla tai aseta metallipainot teltan jalkoihin.

» Piilota ohjeet

Purkaminen

» Näytä ohjeet


1. Taita kattokankaan kulmat puoliksi. Astu teltan jalan alaosan päälle, vapauta kulmien liukumekanismi nostamalla haitarirakennetta hieman ylös toisella kädellä ja saman aikaisesti painamalla lukitusnappia. Varo ettet jätä sormia lukitusnapin ja liukumekanismin väliin.
2. Paina jalkojen lukitusnappia ja työnnä jalkojen pidennykset sisään.
3. Tarttukaa teltan haitarirakenteeseen vastakkaisilta puolilta. Ravistakaa telttaa hieman ja astukaa toisianne kohti kunnes teltta on ¾ sulkeutunut. Tarttukaa kahteen ulommaiseen jalkaan ja työntäkää teltta kokonaan kasaan. Varokaa jättämästä sormianne sulkeutuvan teltan rakenteiden väliin!
4. Poista kattokangas rungon päältä ja puhdista katos mahdollisesta liasta.

» Piilota ohjeet

Alapuolen valikosta näet kaikki vaihtoehdot. Nouda itse tai tilaa kuljetus.

Juhlateltta vuokraus

Juhlateltta vuokraus

Juhliin lisää tunnelmaa, ohjelmaa ja elämyksiä:
paljun vuokraus
peräkärrysauna
telttasauna
kuplafutis
juhlavalot vuokraus

Näytetään kaikki 15 tulosta