Juhlateltta vuokraus ja kalustevuokraus – juhliin, häihin ja tapahtumiin.

Useita erilaisia juhlatelttoja. Vuokraa samalla myös kalusteet – pöydät ja tuolit.

Vuokraamme juhlatelttoja ja kalusteita Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Lahdessa.

Pystytysohje

1. Asettakaa teltta keskelle aluetta johon aiotte sen pystyttää. Tarttukaa teltan jalkoihin ja nostakaa teltta ilmaan. Astukaa taaksepäin ja levittäkää samalla telttaa käsillänne.
2. Levittäkää kattokangas rungon päälle. Asettakaa kattokankaan kulmissa olevat tarrat kohdalleen rungon kulmissa olevien tarrojen kanssa.
3. Tarttukaa teltan haitarirakenteeseen vastakkaisilta puolilta. Nostakaa teltta ylös ja astukaa taaksepäin kunnes teltta on kokonaan auennut. Varo ettet jätä sormia aukeavien rakenteiden väliin.
(3b. 3×4,5m tai suurempaa telttaa pystytettäessä menkää teltan päätyihin. Kun teltta on lähes kokonaan auennut, nostakaa telttaa runkorakenteen keskeltä ilmaan, ravistakaa ja teltta avautuu lähes kokonaan.)
4. Työnnä kulmien liukumekanismit ylös kunnes lukitustapit napsahtavat niille tarkoitettuihin koloihin. Voit myös astua teltan jalan alaosan päälle ja nostaa mekanismin kahdella kädellä.
5. Vetäkää jalkojen sisällä olevat pidennykset alas, kunnes lukitustapit napsahtavat paikoilleen jaloissa oleviin koloihin. Mikäli lukitustappi ei heti napsahda kohdalleen, nosta lukitustappia sormellasi.
6. Nostakaa teltta haluttuun korkeuteen käyttämällä säätelykoloja jalkojen alaosassa. Kiinnitä teltta maahan maapiikeillä ja naruilla tai aseta metallipainot teltan jalkoihin.

Purkaminen

1. Taita kattokankaan kulmat puoliksi. Astu teltan jalan alaosan päälle, vapauta kulmien liukumekanismi nostamalla haitarirakennetta hieman ylös toisella kädellä ja saman aikaisesti painamalla lukitusnappia. Varo ettet jätä sormia lukitusnapin ja liukumekanismin väliin.
2. Paina jalkojen lukitusnappia ja työnnä jalkojen pidennykset sisään.
3. Tarttukaa teltan haitarirakenteeseen vastakkaisilta puolilta. Ravistakaa telttaa hieman ja astukaa toisianne kohti kunnes teltta on ¾ sulkeutunut. Tarttukaa kahteen ulommaiseen jalkaan ja työntäkää teltta kokonaan kasaan. Varokaa jättämästä sormianne sulkeutuvan teltan rakenteiden väliin!
4. Poista kattokangas rungon päältä ja puhdista katos mahdollisesta liasta.

Alapuolen valikosta näet kaikki vaihtoehdot. Nouda itse tai tilaa kuljetus.

Juhlateltta vuokraus

Juhlateltta vuokraus

Juhliin lisää tunnelmaa, ohjelmaa ja elämyksiä:
paljun vuokraus
peräkärrysauna
telttasauna
kuplafutis
juhlavalot vuokraus

  • Näytetään kaikki 10 tulosta