Kuvaus

Puhallettava Spider-mallinen Juhlateltta – Tee juhlistasi hämmästyttävät! 🕷️🎉

Etsitkö jotain erityistä tapahtumaasi? Meiltä löytyy täydellinen ratkaisu – puhallettava Spider Juhlateltta 3x3m, joka on kompakti ja käytännöllinen valinta. Voit myös täydentää juhlatelttaasi vuokraamalla meiltä kätevästi pöydät ja tuolit samalla kertaa, mikä tekee juhlavalmisteluista entistä helpompaa ja vaivattomampaa.

Nopea ja helppo pystyttää

Tämä juhlakatos sisältää kaiken tarvittavan: puhallettavan rungon, tehokkaan sisäisen puhaltimen, maapiikit tai hiekkapussit kiinnittämistä varten sekä kätevän kuljetuslaukun, mikä helpottaa kuljettamista. Tämä teltta on erittäin helppo asentaa – levitä teltta, kytke puhallin päälle, ja muutamassa hetkessä olet valmis aloittamaan juhlat!

Huomioi puhaltimen käyttö

Muista, että puhallin on pidettävä päällä koko juhlateltan käytön ajan varmistaaksesi teltan vakauden ja turvallisuuden.

Monipuolinen ja hauska valinta

Spider Juhlateltta 3x3m ei vain suojaa juhlavieraitasi sään yllättäviltäkin vaihteluilta, vaan se myös tuo sykettä ja varmistaa, että tapahtumastasi tulee taatusti unohtumaton. Teltta sopii täydellisesti niin lastenjuhliin kuin aikuisten bileisiin – anna juhlien tunnelman puhjeta kukkaan tällä ainutlaatuisella puhallettavalla juhlateltalla! Sen ainutlaatuinen hämähäkkimäinen muotoilu ja kätevä koko tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tilaisuuksiin.

Lisää tunnelmaa juhliin

Tutustu myös muihin vuokrausvaihtoehtoihimme, kuten juhlavaloihin ja viihdepeleihin, ja tee juhlistasi unohtumattomat! Meiltä löydät laajan valikoiman lisävarusteita, jotka täydentävät juhlasi ja tekevät niistä varmasti ikimuistoiset. Olipa tarpeesi suuret tai pienet, autamme sinua luomaan täydellisen juhlakokonaisuuden toiveidesi mukaan.

Lisätiedot

Paikkakunta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Spider Juhlateltta 3x3m”

Spider Juhlateltta 3x3m

Alkaen: 99.00

Vuorokausi 99€ (ALV0 79,84€)

2-3 päivää (viikonloppu) 149 € (ALV0 120,16€)

4-7 päivää 199 € (ALV0 160,48€)

Aloita tilaus tästä

Kuljetus (pakollinen valinta) * 

Kuljetus sisältää sekä tuonnin että noudon toimipisteestämme Valokaari 10, Helsinki valitsemaanne osoitteeseen. Huom. Lopullinen kuljetus paikan päällä kuuluu asiakkaalle.

Asennus + purkaminen

Asentaminen + purkaminen (vain kuljetuksen yhteydessä)

Alusta (pakollinen valinta) * 

Mihin aikaan haluat tuotteen olevan paikalla? Muuta huomioitavaa?