Seikkailurata vuokraus

Pompittavien seikkailuratojen vuokraus Helsingissä ja Tampereella.

Seikkailuradat tarjoavat hulvatonta hauskanpitoa lapsille, sekä lapsenmielisille aikuisille. Seikkailurata on täydellinen valinta tapahtumaan kuin tapahtumaan. Oli sitten kyseessä syntymäpäiväjuhlat, kaupunkitapahtumat tai vaikkapa polttarit. Seikkauluradat tulevat olemaan ikimuistoisten juhlien pohja ja takuuvarma huomion keskipiste.

Kuljetus

139 € (0-20 km)
169 € (20-40 km)
199 € (40-60 km)

Kuljetushinta on ensimmäisestä pomppulinnasta. Seuraavat pomppulinnat 30 €/pomppulinna. Kovalle alustalle (asfaltti/hiekka) tulevat toimitustilaukset +30€. Sisältää pressun, painot, ja niiden asennuksen. Kovan alustan itse nouto tilauksiin ei tule lisämaksua mutta huomioi että laitamme riippuen pomppulinnasta 4-8 kpl hiekkasäkkejä ja pressun valmiiksi noutoon. Nämä lisäävät tilantarvetta ja painoa. Katso tarkat hinnat tuotteilta.

Pidemmistä matkoista kysy tarjous myynti@happybeavers.fi

Hinnat sis. alv 24%

Kuljetushinta sisältää sekä tuonnin että noudon. Lisäksi hintaan kuuluu kasaus ja purku.

Matka on yhden suunnan matka valitulta toimipisteeltä. Esimerkiksi jos toimipisteeltämme on matkaa vuokrapaikkaan 26 km, hinta on tällöin 149 €.

Toimitusmaksu sisältää toimituksen ja noudon arkisin 08.00 – 17.00 ja lauantaisin 09.00 – 16.00. Muutoin lauantai ja sunnuntai tilaukset noudetaan maanantaina. Tarve muina aikoina toimitukselle ja/tai noudolle olkaa yhteydessä myynti@happybeavers.fi.

Esimerkkejä: Tilaus lauantaille -> toimitus perjantaina tai lauantaina, riippuen vallitsevan toimitusten määrästä. Nouto lauantaina viimeistään 16.00 tai maanantaina. Tilaus sunnuntaille -> Toimitus joko perjantaina tai lauantaina, riippuen vallitsevan toimitusten määrästä ja nouto maanantaina.

Käyttöönotto

Pomppulinnan käyttöönotto on erittäin helppoa, tarvitset vain tilan ja verkkovirtaa. Avaat linnan tasaiselle alustalle, asennat puhaltimen kiinni ja kytket virrat puhaltimeen.

Tämän kaiken voi tehdä alle 10 minuutissa!

Kaikki pomppulinnamme ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita euroopassa valmistettuja EN14960 standardin mukaisia linnoja.

Tuo juhliin lisää tunnelmaa, ohjelmaa ja elämyksiä:

paljun vuokraus
peräkärrysauna
telttasauna
juhlateltta vuokraus
kuplafutis
kalustevuokraus
juhlavalot vuokraus

Näytetään kaikki 2 tulosta