Hattara ja Popcorn -koneiden vuokraus

Hattarakone vuokraus Helsinki (pääkaupunkiseutu) ja Tampere.

Hattarakoneen avulla saat karnevaalitunnelmaa juhliisi. Vuokraa hattarakone lasten synttäreille, häihin ja tapahtumiin – iloa, elämyksiä ja herkkuja.

Hattarakoneen vuokra alkaen 99 € (Sis. alv24). Meiltä saat mukaan myös hattarasokerin ja tikun, joten sinun ei tarvitse tehdä itse mitään hankintoja. Veloitamme tarvikkeista 0,5 € (sis. alv14) käytön mukaan eli et maksa yhtään ylimääräistä.

Meiltä saat myös kuljetuksen tarvittaessa (alk 89 €, sis alv24) ja jos haluat täyden palvelun, tulemme myös tekemään hattaraa juhliisi.

Vuokrattavana on pöytäkone eli hattarakone asetetaan noin metrin korkuiselle pöydälle tai tasolle. Tai vuokraa hattarakärry, jolloin et tarvitse mitään tasoa.

TOIMITUSTILAUKSET:
Kuljetushinta sisältää sekä tuonnin että noudon.

Toimitusmaksu määräytyy yhden suunnan matkan mukaan valitulta toimipisteeltä kohteeseen.

Toimitusmaksu sisältää toimituksen ja noudon arkisin 08.00 – 17.00 ja lauantaisin 09.00 – 16.00. Muutoin lauantai ja sunnuntai tilaukset noudetaan maanantaina. Tarve muina aikoina toimitukselle ja/tai noudolle olkaa yhteydessä myynti@happybeavers.fi.

Esimerkkejä: Tilaus lauantaille -> toimitus perjantaina tai lauantaina, riippuen vallitsevan toimitusten määrästä. Nouto lauantaina viimeistään 16.00 tai maanantaina. Tilaus sunnuntaille -> Toimitus joko perjantaina tai lauantaina, riippuen vallitsevan toimitusten määrästä ja nouto maanantaina.

Katso alta miten helppoa hattaran teko on.

Vuokraa hattarakone työntekijällä.

Hattaraa

Hattaraa

Popcornkoneen vuokraus Helsinki (Uusimaa) ja Tampere.

Vuokraa popcorn -kone juhliin, messuille, synttäreille tai omaan leffailtaan. Nämä ovat juuri niitä leffapoppareita.

Popparikoneen vuokra alkaen 99 € (Sis. alv24). Meiltä saat mukaan myös tarvikkeet, joten sinun ei tarvitse tehdä itse mitään hankintoja. Veloitamme tarvikkeista 0,8 € (sis. alv14) käytön mukaan eli et maksa yhtään ylimääräistä.

Meiltä saat myös kuljetuksen tarvittaessa (alk 89 €, sis alv24) ja jos haluat täyden palvelun, tulemme myös tekemään popparia juhliisi.

Vuokrattavana on pöytäkone eli popcornkone asetetaan noin metrin korkuiselle pöydälle tai tasolle. Tai vuokraa popcornkone kärryllä, jolloin et tarvitse mitään tasoa.

Näin helppoa on vuokraus meiltä:

  1. Valitse alta sinulle sopiva malli
  2. Valitse haluamasi päivämäärä
  3. Valitse optiot
  4. Lisää tuote ostoskoriin ja täytä tiedot
  5. Lähetä tilaus ja saat paluuviestinä tilausvahvistuksen
  6. Jos noudat tilauksen itse, saat meiltä ohjeet noutoon tai jos tilasit kuljetukselle, olemme sinuun yhteydessä ennen vuokrauksen ajankohtaa.

Toimitusmaksu sisältää toimituksen ja noudon arkisin 08.00 – 17.00 ja lauantaisin 09.00 – 16.00. Pääsääntöisesti lauantai tilaukset noudetaan tilanteen salliessa vasta maanantaina ja sunnuntai tilaukset aina maanantaina. Tarve muina aikoina toimitukselle ja/tai noudolle olkaa yhteydessä myynti@happybeavers.fi.

Esimerkkejä: Tilaus lauantaille -> toimitus perjantaina tai lauantaina, riippuen vallitsevan toimitusten määrästä. Nouto lauantaina viimeistään 16.00 tai maanantaina. Tilaus sunnuntaille -> Toimitus joko perjantaina tai lauantaina, riippuen vallitsevan toimitusten määrästä ja nouto maanantaina.

Juhliin lisää tunnelmaa, ohjelmaa ja elämyksiä:
paljun vuokraus
peräkärrysauna
telttasauna
juhlateltta vuokraus
kuplafutis
kalustevuokraus
juhlavalot vuokraus

Näytetään kaikki 8 tulosta