Lasten synttarit

Lasten synttärit tulossa ja ideat puuttuu? Ei hätää, me autamme järjestämään ikimuistoiset synttärit. Tiedämme vuosien kokemuksella mikä toimii varmasti. Vuokraamme viihdelaitteita lasten synttäreille Helsingissä (Uusimaa), Tampereella, Turussa ja Lahdessa! Voit noutaa laitteet itse (suurimman osan voi kuljettaa esimerkiksi farmarilla penkit kaadettuna) tai tilaa kuljetuksella.

Lasten synttärit

Lasten synttärit

Pomppulinnasynttärit.

Pomppulinna, tuo ikisuosikki. Varmista ikimuistoiset lasten synttärit vuokraamalla pomppulinna Toimii aina ja annamme 100 % tyytyväistakuun! Meiltä vuokraat eri kokoiset ja eri teemoilla olevat pomppulinnat. Pienimmät pomppulinnat mahtuu esimerkiksi rivitalon pihalle tai jos löytyy iso nurmialue, vuokraa seikkailurata ja varmista juhlat, mitkä muistetaan vielä pitkään.

Katso lisää pomppulinnan vuokraus

Hattarasynttärit

Miltä kuulostaisi Hattarakone ja suussasulava hattara? Hattarasynttäreillä saa syödä hattaraa kerrankin niin paljon kuin jaksaa. Hattaran valmistaminen toimii hauskana ohjelmanumerona ja lapset voivat kokeilla valmistaa hattaraa myös itse.

Hattarasynttärit

Hattarasynttärit

Katso lisää hattarakoneen vuokraus.

Kuulostaako molemmat edellä olevista erinomaisilta ideoilta? Vuokraa molemmat ja hyödynnä meidän pakettitarjous!

Paljusynttärit

Paljusynttärit kuulostaa aikuisten juhlilta mutta toimii myös erinoimaisesti lasten synttäreillä. Meiltä löytyy kolme erikokoista paljua vuokralle riippuen lasten määrästä.

Katso lisää paljun vuokraus.

Jalkapallosynttärit

Jalkapalloaiheiset lasten synttärit mielessä? Nyt olet oikeassa paikassa! Meiltä löytyy jalkapallo -pomppulinna, futisbiljardi, kuplafutikset ja pöytäfutis vuokralle.

Prinsessasynttärit

Jokainen tyttö haluaa ainakin kerran viettää Prinsessasynttärit! Meiltä vuokraat Prinsessa -pomppulinnan. 

Prinsessasynttärit

Prinsessasynttärit

Liikunnaliset synttärit

Järjestä ikimuistoiset liikunnaliset synttärit ja varmista juhlijoille punaiset posket! Miltä kuulostaisi esimerkiksi sumopuvut, kuplafutikset, juoksubenji, gladiaattoritaistelu? Nämä ja paljon mutta löydät – Viihdepelit vuokraus.

 

Käytämme evästeitä asiakkaidemme auttamiseen ja palvelumme kehittämiseen. Ole hyvä ja valitse kuinka saamme käyttää evästeitä.