Paljun vuokraus

Paljun vuokraus

Paljun vuokraus

Näin helppoa on vuokraus meiltä:

» Näin vuokraus tapahtuu

 1. Valitse alta sinulle sopiva paljun koko ja kaupunki
 2. Valitse haluamasi päivämäärä
 3. Valitse optiot
 4. Lisää tuote ostoskoriin ja täytä tiedot
 5. Lähetä tilaus ja saat paluuviestinä tilausvahvistuksen
 6. Jos noudat tilauksen itse, saat meiltä ohjeet noutoon tai jos tilasit kuljetukselle, olemme sinuun yhteydessä ennen vuokrauksen ajankohtaa.

  » Piilota ohjeet

Paljun vuokraus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Tampere (Tampereella vain itse nouto).

Vuokraa palju juhliin ja tapahtumiin. Useita erikokoisia – valitse sinulle sopivin.

Vuokraamme suosittuja peräkärrypaljuja Helsingin toimipisteestä koko Uudenmaan alueelle.

Helsingin lisäksi paljun vuokraus myös Tampereen toimipisteellä.

Paljun lisätiedot

Paljut ovat rakennettu kiinteästi peräkärryn rungon päälle ja painoa koko laitokselle kertyy noin 500 kg. Nämä ovat kuljetettavissa normaalilla B-ajokortilla.

» Lue lisää

Paljut vuokrataan aina pestyinä ja desinfioituina.

Lisäksi mukaan tulee lisätarvikkeita joilla paljun täyttö, tyhjennys ja alustava pesu onnistuu. Myös kloorirakeet sisältyvät vuokrahintaan. Suosittelemme käyttämään niitä aina, jos paljua käytetään pidempiä aikoja.

Paljun täyttö ja lämmitys kestää noin 3-7 h. Tähän vaikuttaa moni asia kuten veden paine (parin kuution täyttäminen saattaa viedä hetken jos toisenkin jos vettä tulee pienellä paineella), ulkolämpötila, veden alkulämpötila sekä käytettävien puiden laatu.

Paljuja löytyy kolmea eri kokoa.

Pienin Palju M soveltuu noin kuudelle henkilölle ja puolestaan suurempi ja suosituin mallimme Palju XL noin 10-12 henkilölle.

Palju XXL on todellinen megapalju isoihin juhliin ja sinne mahtuu kerralla jopa 15 henkilöä paljuilemaan.

HUOM! Peräkärryn ulkomitoiltaan paljut ovat suurin piirtein saman kokoisia. Pituus n.5 metriä (aisa mukaan luettuna) ja leveys 225-255 cm.

» Piilota ohjeet

Paljun vuokra-aika:

 • Vuorokausi alkaa klo 9 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12. Poikkeuksena lauantain vuokraus, joka alkaa klo 9 ja päättyy maanantaina klo 12. Sunnuntaina ei ole siis kiire palauttaa jos ilta on venähtänyt.
 • 2-5 vuorokautta vuokrauksessa paljun voi hakea esim. torstaina ja palauttaa maanantaina, jolloin täytön ja lämmityksen sekä tyhjennyksen/puhdistuksen ehtii tehdä rauhassa.
 • Pyhät erikseen kuten tuotteilla lukee

Lisäpalvelut ja hinnat:

Paljut voi noutaa itse tai voimme kuljettaa ne haluamaanne paikkaan. Lisäksi meiltä saat mukaan polttopuut tarvittaessa. Voimme myös tuoda paljun paikalle, täyttää ja vaikka lämmittää valmiiksi. Kaikki lisäpalvelut on valittavissa tuotteen varauksen yhteydessä.

» Katso lisäpalvelut ja hinnat

 • Kuljetuspalvelu. Kuljetushinta sisältää sekä tuonnin että noudon. Matka on yhden suunnan matka valitulta toimipisteeltä. Esimerkiksi jos toimipisteeltämme on matkaa vuokrapaikkaan 26 km, hinta on tällöin 99 €. Palju toimitetaan sellaiseen paikkaan mihin sen saa pakettiautolla ajettua/peruutettua. Asiakas huolehtii itse siirtelystä, jos esimerkiksi palju halutaan asettaa sellaiseen paikkaan mihin autolla ei pääse, mutta työntämällä käsin saattaisi onnistua.
  • 89 € (0-20 km)
  • 119 € (20-40 km)
  • 149 € (40-60 km)
  • 119 € (helsingin keskusta, päärautatieasema +5 km säde)
  • Toimitusmaksu sisältää toimituksen ja noudon arkisin 08.00 – 17.00 ja lauantaisin 09.00 – 16.00. Muutoin lauantai ja sunnuntai tilaukset noudetaan maanantaina. Tarve muina aikoina toimitukselle ja/tai noudolle olkaa yhteydessä myynti@happybeavers.fi. Esimerkkejä: Tilaus lauantaille -> toimitus tilanteen salliessa perjantaina tai lauantai aamu/aamupäivä. Nouto maanantaina. Tilaus sunnuntaille -> Toimitus tilanteen salliessa perjantaina tai lauantaina ja nouto maanantaina.
 • Polttopuut 35 €/vrk tai 65 €/viikonloppu
 • Paljun pesu 50 €
 • Täyden palvelun paketit
  • Täyttö (paikalla olevasta vesipisteestä) ja lämmityksen aloitus 100 €/120 €/150 € (Palju M/XL/XXL)
  • Täyttö (paikalla olevasta vesipisteestä) ja lämmitys valmiiksi 180 €/230 €/230 € (Palju M/XL/XXL)

   » Piilota ohjeet

palju vuokraus

palju vuokraus

Juhliin lisää tunnelmaa, ohjelmaa ja elämyksiä:
peräkärrysauna
telttasauna
juhlateltta vuokraus
kuplafutis
kalustevuokraus
juhlavalot vuokraus

Aloita valitsemalla paikkakunta.

Näytetään kaikki 10 tulosta