Kuvaus

Palju ja Sauna Pakettitarjous – Kaikki mitä tarvitaan onnistuneisiin juhliin!

Kokoa ystäväsi ja järjestä unohtumaton viikonloppu nauttien Palju XL + Mobiilisauna -kombosta (Helsinki)! Tämä eksklusiivinen pakettitarjous on saatavilla vain pääkaupunkiseudulla ja tarjoaa mahdollisuuden vuokrata XL – kokoisen paljun ja  M-kokoisen mobiilisaunan yhdessä edulliseen hintaan.

Palju XL ja Mobiilisauna

Palju XL tarjoaa runsaasti tilaa jopa 12 hengelle, joten se on täydellinen valinta juhliin ja isommallekin porukalle. Mobiilisaunamme taas tarjoaa autenttisen saunaelämyksen missä tahansa 4-6 henkilölle kerrallaan. Sauna lämpiää nopeasti ja tarjoaa pehmeät löylyt, jotka täydentävät täydellisesti paljussa vietetyn ajan.

Paketin Hinta:

  • Vuorokauden paketti: 239 € (Norm. 288€)
  • Koko viikonlopun paketti: 299 € (Norm 428€)

Tämä tarjous tarjoaa varmasti parasta vastinetta rahalle ja tekee viikonlopustasi ikimuistoisen.

Tarjoamme myös kuljetuspalveluita ja täyden palvelun paketteja, joten sinun ei tarvitse huolehtia laitteiden noudosta tai palautuksesta. Kysy tarjousta kuljetuksesta ja täyden palvelun paketeista, jotta voimme tehdä järjestelyistä vieläkin helpompaa sinulle.

Luo Unohtumaton Viikonloppu

Palju XL + Mobiilisauna (Helsinki) tarjoavat täydellisen yhdistelmän rentoutumista ja mukavuutta ystävien kanssa. Tämä pakettitarjous on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tehdä viikonlopustaan erityisen ja huolehtia samalla mukavasta sauna- ja kylpykokemuksesta ilman vaivaa.

Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai vain rento viikonloppu, tämä paketti tuo luksusta ja mukavuutta mihin tahansa tilaisuuteen. Tutustu myös juhlavaloihin, juhlatelttoihin ja ulkosuihkuun ja luo ikimuistoiset juhlat!

Lisätiedot

Paikkakunta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palju XL + Mobiilisauna (Helsinki)”

Palju XL + Mobiilisauna (Helsinki)

Alkaen: 239.00

Vuorokausi 239 € (ALV0 192.74€)
Koko viikonloppu 299 € (ALV0 241.13€)

Täytä varaustiedustelu alta (Valitettavasti varauskalenteri ei toimi tämän paketin osalta)

Aloita tilaus tästä