Usein kysyttyä

Pomppulinnan kasaaminen on todella helpooa. Avaat linnan tasaiselle alustalle, asennat puhaltimen kiinni ja kytket virrat puhaltimeen. Tämän kaiken voi tehdä alle 10 minuutissa!

Purkaminen on myös äärimmäisen helppoa!

Katso pomppulinnan pystytys!

Katso Pomppulinnan kasaus!


Paljun, pomppulinnojen ja muiden laitteiden käyttö tapahtuu aina omalla vastuulla. Alle 18-vuotiaille käyttäjille suosittelemme aina valvojaa paikalle jonka vastuulla käyttö tapahtuu.


Voitte tehdä tilauksen suoraan verkkokaupassa. Maksuvaihtoehdot ovat verkkomaksu, lasku sähköpostiin, PayPal tai verkkolasku (vain yritykset).


Vahvistamme varauksenne sähköpostitse tai puhelimella lähituntien aikana. Sen jälkeen voit odotella varsinaista vuokra-ajankohtaa. Otamme yhteyttä uudelleen vuokrapäivänä tai päivää aikaisemmin ja sovimme tarkemmasta ajasta jolloin tuomme laitteenne tai mistä sen voi noutaa ja mihin aikaan.


Normaalisti paljuilla vuokraus alkaa kello 14 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12. Olemme kuitenkin joustavia aikojen suhteen ja kannattaa aina kysyä muitakin aikoja. Pomppulinnoilla vuokraus alkaa aamulla klo 8 ja päättyy seuraavaan aamuun klo 8. Kaikki ajat ovat kuitenkin neuvoteltavissa.


Osa pomppulinnoista on varustettu sadekatoksella joten pieni sade ei haittaa. Tilauksen voi perua vuokraehtojemme mukaisesti:

(3). Varauksen peruuntuminen: Varauksen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä palvelunumeroomme 0402186700
– Jos varaus peruutetaan yli 30 vrk ennen vuokrausajankohtaa maksettu vuokra palautetaan kokonaisuudessaan
– 29-3 vrk ennen varausta, peruutusmaksu 50eur
– Alle 3 vrk ennen varausta, peruutusmaksu 100eur

Jos tuulta on luvattu myrskylukemiin varaamme oikeuden perua vuokraus turvallisuuteen vedoten.


Jos tilaatte pomppulinna itse noudettuna annamme mukaan ohjeet joiden avulla pomppulinna on helppo kasata itse.

Jos tilaatte pomppulinnan kuljetuksella niin me kasaamme ja puramme linnan puolestasi.


Pomppulinnamme soveltuvat kaikille alle 18-vuotiaille. Jos haluatte aikuisille niin ottakaa yhteyttä, osa pomppulinnoistamme on järeämpää tekoa ja kestää myös aikuisia.


Käytännössä suosittelemme maksimissaan 5-8 pomppijaa riippuen pomppulinnan koosta. Pomppulinna kyllä kestää, mutta riski yhteentörmäyksistä kasvaa.


Alustan tulee olla tasainen ja kestää paljun paino täytettynä (yht. n 2000kg)

Pomppulinnan voi kasata, asfaltille, hiekalle tai nurmikolle. Ilmoittakaa alustasta vuokrausta tehdessänne jotta osaamme varata teille mukaan painot tai kiilat asennusta varten.


 

Mitat löytyvät tuotesivulta. Varmuuden vuoksi varatkaa vähintään puoli metriä enemmän tilaa.


Paljun lämmitysaika riippuu monesta tekijästä. Esimerkiksi jos vedenpaine on matala paljun täyttäminen voi kestää jopa kolme tuntia. Normaalisti lämmityksen voi kuitenkin aloittaa jo noin tunnin täytön jälkeen.

Lämmitysaika riippuu puolestaan veden ja ulkoilman lämpötilasta. Nyrkkisääntönä voidaan pitää noin 10 C / h, eli palju olisi noin kolmessa tunnissa 37 asteista.

Paljun lämmitykseen kannattaa siis varata noin 4-5h.