Kuvaus

Onnenpyörä 100 cm omalla teippauksella 🎯 – Messuständin varma vetonaula!

Suunnittele omannäköisesi onnenpyörä

Haluatko erottua messuilla tai tapahtumassa? Vuokraa onnenpyörä 100 cm omalla teippauksella. Tämä iso  lattiamallin onnenpyörä tuo näkyvyyttä ja vetää puoleensa kävijöitä kuin hunaja mehiläisiä 🐝. Onnenpyörä on loistava tapa houkutella ihmisiä ständillesi ja tarjota heille viihdyttävä kokemus, joka jää mieleen.

Onko unelmiesi teippaukset jo mielessä, mutta et ole varma miten toteutat ne? Ei hätää! Autamme sinua niin suunnittelussa kuin toteutuksessa,  antamiesi ohjeiden mukaisesti!

Muokattavissa tarpeidesi mukaan

Onnenpyörässä on 24 sektoritappia, joten voit suunnitella teippauksen juuri haluamallasi tavalla. Voit valita sektoreita 24, 12 tai 8, ja esimerkiksi asettaa yrityksesi logon keskelle. Tämä antaa sinulle vapauden luoda onnenpyörä, joka heijastaa brändiäsi täydellisesti.

Helppokäyttöinen ja kätevä 🚗💨

Onnenpyörän halkaisija on 100 cm, ja se sisältää kolmijalkaisen teleskooppiständin. Tämä tekee siitä helpon kuljettaa ja pystyttää. Se menee pieneen tilaan ja mahtuu hyvin muun muassa normaalikokoiseen farmariautoon. Olitpa menossa messuille, yritystapahtumaan tai markkinoille, tämä onnenpyörä kulkee helposti mukanasi ja tuo iloa joka tilaisuuteen.

Vuokraa siis tämä onnenpyörä omalla teippauksella ja katso, kuinka ständisi muuttuu tapahtuman kuumimmaksi pisteeksi 🔥. Lisää iloista pyöritystä messupisteeseesi ja tee vaikutus kävijöihin! Onnenpyörä ei vain houkuttele asiakkaita, vaan luo myös interaktiivisen ja hauskan kokemuksen, joka saa ihmiset palaamaan takaisin.

Tutustu myös muihin tapahtumatuotteisiimme ja löydä lisää tapoja tehdä tilaisuuksistasi ikimuistoisia. Lisää messutuotteita löytyy täältä.

Lisätiedot

Paikkakunta

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Onnenpyörä 100 cm omalla teippauksella”

Onnenpyörä 100 cm omalla teippauksella

Alkaen: 299.00

1-3 vrk 299€ (ALV0 241,13€)

4-7 vrk 399€ (ALV0 321,77€)

Aloita tilaus tästä

Kuljetus * 

Valitse kaupunki mistä haluat laitteen vuokrata *