Kuvaus

Tervetuloa pakopelien tulevaisuuteen

Pakopeli vuokraus – Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti siirrettävä, itseohjattava escape room elämys.

Mitä jos voisit pelata pakopelin missä ikinä haluat? Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti siirrettävä, itseohjattava escape room elämys.

Se yhdistää pelivalmiin escape room -pelin, pakattuna helposti liikuteltavaan matkalaukkuun, ja mobiilisovelluksen, joka auttaa pelaajia tarjoamalla vinkkejä. Sovellus tuo elämykseen myös interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä, ja mukaansatempaavan äänimaailman. Nyt sinä päätät missä, milloin ja miten haluat pelata!

Rajoittamaton määrä pelikertoja varauksesi aikana, aina kokonainen päivä aikaa pelata. Yksi laukku soveltuu 2-7 hengen ryhmälle. Pari laukkua tilattavissa suoraan, mutta jos tarve useammalle laukulle niin tiedustelut sähköpostiin.

Escape room matkalaukussa

Cryptic Cargo escape room matkalaukku on helposti liikuteltava, ja sisältää kaiken, mitä täysiveriseen pakohuone-elämykseen tarvitaan. Käytännössä tämä tarkoittaa fyysisiä esineitä, lukkoja ja laatikoita, aivan kuin missä tahansa muussa escape roomissa. Esineet ovat pelivalmiita saapuessaan, avaa vain laukku ja pelaa! Jos haluat lisätä tunnelmaa, voit myös asettaa peliesineet valitsemallesi pelialueelle ennen peliä.

Siirrettävät pakopelit sopivat erinomaisesti tiiminrakennusaktiviteetiksi, ohjelmaksi pikkujouluihin, polttareihin, tai vaikka tärkeän syntymäpäiväjuhlan ohjelmaksi!

Sovellus

Cryptic Cargo escape room -sovellus toimii ohjaimenasi kaikkeen tarvittavaan, jota tarvitaan mahtavaan escape room -elämykseen. Se tuo peliin muuttuvan äänimaailman, peliajan ja interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä. Sovelluksen avulla pelaajat saavat vinkkejä koska tahansa he kokevat tarvitsevansa niitä, kuten myös ohjeistukset itse pelin pelaamiseen ja sen uudelleenkokoamiseen. Voit jopa muuttaa asetuksia, ja valita juuri teille sopivan tavan pelata!

Loistavat ekstrat

Pelielämys saapuu sinulle käyttövalmiin pelitabletin ja JBL® kannettavan kaiuttimen kanssa, joka tuo pelikokemukseesi korkealuokkaisen ja voimakkaan, huoneentäyttävän äänentoiston.

Pelaajamme kertovat

Nerokas peli

Peli tarjoaa haastetta ja koukuttaa pelaajat niin, ettei fyysistä huonetta jää kaipaamaan. Täydellinen ystävien tai kollegojen illanviettoon!

Maija, 35 vuotta

*******************

Älyttömän jännittävä

En voi edes kuvailla kuinka einstein olo meille tuli, kun selvitimme joitain tehtäviä! Pelissä oli mahtava yhdistelmä erilaisia ongelmia ratkaistavaksi.

Mattias, 30 vuotta

***********************

Mahtava jopa ensikertalaiselle

Ensikertalaisena oli todella kivaa, että pelissä oli paljon tekemistä. Ensimmäiset tehtävät menivät minulta ihan ohi, mutta oppiessani miten peli toimii
ehdin hyvin vielä kärryille ja ratkaisemaan tehtäviä.

Jessica, 28 vuotta

Lisätiedot

Paikkakunta

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Escape Room – liikuteltava”

Escape Room – liikuteltava

Alkaen: 120.00

Escape Room – liikuteltava

Vuorokausi 120 € (ALV0 96,77 €)

Lisävuorokaudet 60 € (ALV0 48,39 €)

Aloita tilaus tästä

Kuljetus * 

Valitse kaupunki mistä haluat laitteen vuokrata *